top of page
logoWit.png

Over ons

Beemer Glas is een allround glasgroothandel die sinds 1984 glas levert en plaatst door heel Nederland. Wij bieden maatwerktoepassingen van advies tot en met oplevering voor architecten, interieurbouwers, aannemers, schilders, glaszetbedrijven, staalbouw, musea en vele andere branches.

Onze producten komt u dagelijks tegen in horeca, luchthavens, ziekenhuizen, musea, scholen, kantoren, fabrieken en in de openbare ruimte. Wij realiseren glasprojecten vanaf de tekentafel tot en met de montage op locatie. 

Beemer Glas verhandelt glasproducten van AGC Glass Europe, de Europese tak van de grootste vlakglasproducent van de wereld. Tevens zijn wij teampartner van AGC voor de regio groot Amsterdam. Wij zijn aangesloten bij Vlakglas Recycling Nederland. Zij zorgen voor de recycling van het vlakglasafval.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze grote voorraad kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze glasverwerkingen en -bewerkingen gebeuren aan de hand van een modern machinepark. De montage van onze producten geschiedt door onze eigen montageploeg. Beemer Glas is een begrip op glasgebied.

Wij staan graag voor u klaar!

bottom of page